Agenda | We gaan naar de biobeurs

Agenda | We gaan naar de biobeurs

In het nieuwe jaar weer uw sectorgenoten ontmoeten? We gaan in januari weer met de bus naar de Biobeurs op 23 januari 2019! Opstappen kan op 3 plaatsen in Limburg (Echt, Blerick en Venray). De opstaptijden volgen nog.

Om 11 uur verwachten we aan te komen. Eenmaal aangekomen is iedereen vrij de beurs op eigen gelegenheid te bezoeken. De organisatie zal in ieder geval in de hoofdzaal de sessie bijwonen: Hoe onderscheidend bij biologisch? We sluiten af met de sessie ‘Bodem & kringloop’, waar we ontspannen kunnen genieten van een film. We nodigen u uit om aan te sluiten. Maar dit is dus niet verplicht!

Ook voor potentiele omschakelaars is er veel te zien en te horen op de bio-beurs, zoals de speciale workshops omschakelen in de melkveehouderij of in de akkerbouw en vollegondsgroenteteelt. Nodig dus ook uw buurman uit!

Bekijk de website voor het volledige programma en de standhouders: www.bio-beurs.nl

Aanmelden en kosten
Voor de busreis en een kaartje voor de biobeurs wordt een bijdrage gevraagd van €25 ex BTW gevraagd. Wanneer u zich aanmeldt, dan bent u geregistreerd voor de busreis. Daarna sturen we u een mail waarmee u uw vrijkaartje voor de beurs kunt krijgen. Goed om te weten: anders dan vorig jaar vertrekken we na de spits en zal de chauffeur geen verplichte ruststop hoeven te maken.

Meld u aan! https://docs.google.com/forms/d/1iSroHt7E5_94Bnd8_hlaJ7gxJ4uAjtqYycPk6wdO_ms/edit

Wilt u iemand anders uitnodigen om mee te gaan? Stuur dan dit bericht door.