Bestuur | BioLogisch Limburg in april

Bestuur | BioLogisch Limburg in april

Het einde van de maand april is in zicht. Een bewogen maand, waarin ook op bestuurlijk niveau veel is gebeurd. De huidige situatie bij de provincie Limburg heeft ongetwijfeld invloed op het werk dat wij als BioLogisch Limburg voor onze leden en onze sector doen.

Zo lopen er verschillende projecten, die we in samenwerking met de provincie uitvoeren of nog van plan waren op te pakken. Wat de provincie ter ondersteuning van en voor de biologische sector zou kunnen betekenen, was tevens een centraal thema van onze zomeravondbijeenkomsten. Een veelbesproken onderwerp, wat ook veel leden bezighoudt.

Verschillende leden hebben mij de laatste weken spreekwoordelijk aan mijn jasje getrokken over dit onderwerp. Zij vroegen zich af wat dit alles betekent voor BioLogisch Limburg en wat er nu gaat gebeuren met onze projecten. Tot er meer bekend wordt over de invulling bij de provincie, liggen deze projecten helaas stil. Natuurlijk volgt de Vereniging de ontwikkelingen op de voet en blijven we ons op andere vlakken onverminderd inzetten voor de Limburgse biologische sector.

Heeft u vragen, opmerkingen of zorgen? Laat het mij dan weten via 06-22563469 of info@biologischlimburg.com.

John Janssen,
Voorzitter BioLogisch Limburg