Nieuws | Loeren bij de Boeren verplaatst naar 2021

Nieuws | Loeren bij de Boeren verplaatst naar 2021

Ook Loeren bij de Boeren kon dit jaar helaas niet doorgaan vanwege de coronacrisis. De organisatie heeft via Facebook bekend gemaakt de tiende editie van het evenement te verplaatsen naar 2021. Loeren bij de Boeren staat nu gepland voor zondag 25 april 2021 in de omgeving van Kessel en Neer. Onder meer biologische tuinderij De Waog opent die dag de deuren van hun agrarisch bedrijf voor het grote publiek.

Andere deelnemers zijn familie Mertens van Kaasboerderij Mertens, familie Jacobs van Champignonkwekerij Jacobs BV, familie Hermans van Herefords, familie Maas en familie Hesen van Loonbedrijf Maas BV, Familie Willems van Camping en Zorgboerderij Oda Hoeve, familie Stemkens van Stemkens Lof BV Witloftrekkerij, familie Sijben Melkveehouderij en Waterschap Limburg. Dit zijn dezelfde agrarische bedrijven die eigenlijk dit jaar zouden deelnemen. Zij krijgen volgend jaar opnieuw de kans om aan geïnteresseerden te laten zien wat zij dagelijks op hun bedrijf doen.

De organisatie en de deelnemers wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopen de bezoekers in 2021 op hun bedrijven te mogen verwelkomen. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van Loeren bij de Boeren.