Aanbod | Biologische mest(stoffen)

Aanbod | Biologische mest(stoffen)

De Ceuster Meststoffen NV (DCM) beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en organisch-minerale meststoffen. Het bedrijf biedt tevens producten aan die toegestaan zijn in de biologische sector. Voor ondernemers met een tekort aan biologische mest(stoffen) kan DCM interessant zijn.

DCM wil tuinders optimaal ondersteunen met kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Het bedrijf is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster. Naast organische en organisch-minerale meststoffen is het aanbod in de loop van de jaren uitgebreid met potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen van natuurlijke oorsprong voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten.

De organisch gebonden meststoffen van DCM bestaan uit verschillende grondstoffen, zoals bloedmeel, beendermeel, soja, druivenpitten, cacaodoppen en nog zo’n veertig andere organische stoffen. De ene grondstof is harder dan de andere, waardoor een constante en efficiënte afgifte plaatsvindt over een bepaalde periode. Daarnaast zijn deze grondstoffen uniform gemengd en tot minigran gemaakt, waardoor de verhouding in elk klein granulaatje hetzelfde is. Ten slotte zijn de organische meststoffen niet alleen voedsel voor de plant, maar ook voor het bodemleven. Door het brede spectrum aan grondstoffen voeden de organische meststoffen de hele biodiversiteit in de bodem.

Kijk voor meer informatie over en het aanbod van DCM op de website. Voor specifieker advies kunt u contact opnemen met Twan Wubbels, accountmanager in de regio Oost Zuid Nederland, via 06-82756315 of twu@dcm-info.nl.