Agenda | Lamberdina’s Hoeve genomineerd voor Venrayse Ondernemersprijzen 2020

Agenda | Lamberdina’s Hoeve genomineerd voor Venrayse Ondernemersprijzen 2020

Eric Thielen van biologisch pluimveebedrijf Lamberdina’s Hoeve in Castenray is genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2020. Het Venrays Ondernemers Platform (VOP) reikt jaarlijks de Venrayse Ondernemersprijzen uit. Dit jaar is het thema ‘grensverleggend’. De Venrayse ondernemersverenigingen werd gevraagd in hun achterban te zoeken naar ondernemingen die beschreven kunnen worden als innovatief, baanbrekend, onorthodox, hip, onconventioneel of revolutionair. Kortom, ondernemers die grensverleggend bezig zijn.

Pluimveebedrijf Lamberdina’s Hoeve uit Castenray is zo’n onderneming. Het bedrijf is de meest duurzame kippenboerderij in Nederland met als uitgangspunt duurzaam zorg te dragen voor dieren, mensen, natuur en omgeving. In samenwerking met verschillende partijen is het ultieme leefklimaat, de natuurlijke habitat van de kip, gerealiseerd, wat de kwaliteit van de eieren ten goede komt. Onder andere om deze reden is Lamberdina’s Hoeve een van de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2020.

Andere genomineerden zijn PIT voor jouw administratie uit Venray, Expert Venray, Kusters 2.0 uit Heide, Gastrobar TOF uit Venray en De Mulder Keukens op Maat uit Wanssum. Op donderdag 9 januari 2020 vindt de grote presentatie aan het Venrayse publiek plaats in de schouwburg van Venray tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsevenement van ondernemend Venray.