Agenda | Netwerkdag ‘Techniek in de bio-tuinbouw’

Agenda | Netwerkdag ‘Techniek in de bio-tuinbouw’

Heeft u interesse in het telen van verschillende planten op een beperkt oppervlak? Ontdek wat innovatieve mechanisatie op maat voor uw bedrijf kan betekenen tijdens de netwerkdag ‘Techniek in de bio-tuinbouw’ van CCBT. Op deze beurs worden verschillende technieken, geschikt voor de biologische tuinbouw, in het veld gedemonstreerd.

Thema’s als irrigatie, gewasbescherming, bodembeheer, korte ketenverkoop en omschakeling komen aan de orde. Naast diverse velddemonstraties kunt u terecht bij de vele beursstands en heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan workshops. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot netwerken. Voor uw welverdiende lunchbreak kunt u terecht bij de food corner.

De netwerkdag ‘Techniek in de bio-landbouw’ is gericht op telers en sectorgerelateerden. De beurs vindt plaats op dinsdag 15 september, van 11 tot 18.30 uur in Tongeren (België). Toegang is gratis, maar in verband met corona is aanmelden op voorhand wel verplicht. Voor meer informatie kijkt u op deze website. Hier vindt u binnenkort ook het aanmeldformulier.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de voorgaande editie van de netwerkdag.