In de media | LimburgGezondTV te gast bij Hoeve De Koeberg

In de media | LimburgGezondTV te gast bij Hoeve De Koeberg

Het is nu misschien wat lastig voor te stellen, met de winterse taferelen van de afgelopen dagen, maar eind maart mocht de koeien en kalveren van Hoeve de Koeberg in Sint Geertruid toch echt voor de eerste keer weer de wei in. LimburgGezondTV was aanwezig om dit speciale moment vast te leggen.

LimburgGezondTV is een initiatief van de LLTB, in samenwerking met KERNgezond. In een reeks video’s wil de vereniging laten zien hoe boeren en tuinders bijdragen aan de gezondheid van de provincie in de breedste zin van het woord. Iedere aflevering bezoekt vlogster Sue een agrarisch bedrijf en ervaart zelf wat er allemaal komt kijken bij de productie van gezonde voeding en sierproducten.

Op zaterdag 27 maart was Sue getuige van de eerste weidegang van de koeien van Hoeve De Koeberg. Biologisch melkveehouder René Keulen vertelde haar wat het inhoudt om biologisch te boeren. Daarnaast bood zijn partner Claudia van der Tuijn een kijkje in de duurzame vakantiewoningen die op de boerderij zijn en nog worden gerealiseerd.

De aflevering van LimburgGezondTV met René en Claudia in de hoofdrollen wordt binnenkort via de social mediakanalen van de LLTB gedeeld. Op onze Facebookpagina vindt u alvast een voorproefje.