Terugblik | ToFF! 2019 in Maastricht

Terugblik | ToFF! 2019 in Maastricht

Gedeputeerde Hubert Mackus, voorzitter John Janssen en chef-kok Jean Thoma zijn erg tevreden met de aanwezigheid van BioLogisch Limburg bij de eerste editie ToFF! 2019 in Maastricht. Tijdens dit evenement op 11 en 12 mei gaf Jean een kookdemonstratie met biologische ingrediënten.

Dit jaar vond ToFF! voor het eerst plaats. Het Limburgs-Italiaans Streekproducten Festival trok in het weekend van 11 en 12 mei meer dan 3000 bezoekers. Het evenement bood lokale ondernemers, producenten, verwerkers en verkopers van streekproducten een podium om hun eigen, unieke verhaal te vertellen. De bezoekers konden kookdemonstraties bijwonen, zelf aan de slag tijdens verschillende workshops, de lekkerste gerechten proeven bij diverse proeverijen en genieten van livemuziek.

Ook aanwezig bij ToFF! 2019 in Maastricht was Jean Thoma. Jean is eigenaar en chef-kok van het meest duurzame restaurant van Nederland, biologisch restaurant Sjuut in Schinnen. Op zaterdag 11 mei gaf hij een kookdemonstratie met biologische ingrediënten. John Janssen, voorzitter van BioLogisch Limburg was eveneens aanwezig om de vereniging tijdens het evenement te representeren.