Agenda | BioKennisWeek

Agenda | BioKennisWeek

Volgende week, van 18 tot en met 22 januari, staat biologisch in de schijnwerpers tijdens de BioKennisWeek. Via een online platform kunnen biologische boeren, boeren in omschakeling en andere geïnteresseerden online workshops en presentaties volgen, netwerken met bestaande en nieuwe relaties, op de hoogte worden gebracht van de nieuwste productinnovaties en laatste ontwikkelingen in de biologische sector én alles te weten komen over omschakelen. Hoe de BioKennisWeek precies vorm krijgt, is te zien in deze demonstratie.  

Leden van BioLogisch Limburg kunnen per bedrijf twee gratis tickets voor de BioKennisWeek bemachtigen. Ga daarvoor naar https://biokennisweek.ccvshop.nl/ en klik op ‘Bestellen’. Vul bij de vraag ‘Heeft u een kortingscode voor deelname ontvangen?’ de relatiecode asdfgStreek in en klik op ‘Voeg toe’. Klik daarna op ‘Bestel deze artikelen’, voeg uw gegevens toe en bestel de tickets. Bionext stuurt u vervolgens een code waarmee u kunt inloggen op het platform van de BioKennisWeek. De twee gratis tickets worden beschikbaar gesteld door Land & Co.

Biologische ondernemers hebben daarnaast de mogelijkheid om een online stand te boeken en via een persoonlijke bedrijfspagina hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij de (digitale) bezoekers van de BioKennisWeek. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Biobeurs.