Agenda | Cursus Regeneratieve Landbouw

Agenda | Cursus Regeneratieve Landbouw

De cursus Regeneratieve Landbouw van Friedrich Wenz en Dietmar Näser gaat binnenkort weer van start. Wenz en Näser zijn onder andere nauw betrokken bij de ontwikkelingen in Kaindorf bij de boeren voor ‘Regenerative Landwirtschaft’. De cursus wordt al jaren in verschillende Europese landen door hen verzorgd. Duizenden agrarische ondernemers hebben hiermee hun kennis uitgebreid.

De cursus bestaat uit drie modules. Module 1 is het theoretische gedeelte en vindt online plaats. Module 2 en 3 zijn praktijkdagen. De deelnemers gaan het veld in om de opgedane kennis uit module 1 in de praktijk te brengen. De gastbedrijven voor dit jaar zijn Jos Eldering in De Lutte en Jan Vlastuin in Dalfsen. Alle theoretische informatie die in de cursus beschikbaar wordt gesteld, wordt vertaald in het Nederlands. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, bekijk deze folder.

De kosten voor de cursus bedragen 1.550 euro exclusief btw. Met betrekking tot de praktijkdagen is het regelen van een eventuele overnachting de verantwoordelijkheid van de cursist zelf. Bijkomende kosten kunnen zijn:

  • Koffie/thee en tafelwater: 7,50 euro
  • Lunch: 15 euro
  • Diner: 35 euro

Aanmelden voor de cursus kan via info@bijdeoorsprong.nl. Er is ruimte voor veertig deelnemers. Vol is vol, dus wees er snel bij!