Agenda | Korte Keten Marketing Expeditie

Agenda | Korte Keten Marketing Expeditie

HAS Hogeschool in Venlo biedt ondernemers in de land- en tuinbouw de Korte Keten Marketing Expeditie, geïnitieerd door LIOF vanuit het programma LimburgAgrofood. Samen met studenten, docenten en lectoren wordt u ondersteund bij de ontwikkeling en de realisatie van uw eigen korte keten initiatief. Het uiteindelijke doel van de expeditie is om gezamenlijk voor elke ondernemer afzonderlijk het nieuwe businessmodel in de korte keten uit te werken.

Wilt u als ondernemer in de land- of tuinbouw meer grip op de keten? Wilt u uw positie in de keten verder versterken, zelf meer marge pakken en dus ook dichter bij de consument staan? Maar weet u nog niet hoe u dit moet doen, waar u moet beginnen en waar u allemaal aan moet denken? Dan is de Korte Keten Marketing Expeditie iets voor u!

De expeditie is bedoeld voor de primaire producent of dienstverlener in de land- en tuinbouw. U speelt met het idee om een korte keten te starten of u wilt een reeds bestaand initiatief succesvol verder brengen. Het leereffect is het grootst als we bedrijven uit allerlei subsectoren binnen de land- en tuinbouw in de groep hebben. Een aantal biologische boeren zou een grote aanwinst voor de groep zijn.

De Korte Keten Marketing Expeditie start begin september 2019 met een viertal masterclasses. In deze masterclasses vullen we de aanwezige kennis van de ondernemers op het gebied van Korte Keten Marketing aan met relevante kennis, recente onderzoeksresultaten en de laatste ontwikkelingen op dit terrein in de beroepspraktijk. We vervolgen het traject met de uitwerking van uw eigen businesscase/initiatief met behulp van studenten en experts van de HAS.

Wilt u deelnemen aan de expeditie, dien dan zo snel mogelijk uw aanvraag in via deze link. Heeft u een vraag over deze expeditie, dan kunt u contact opnemen met Niek Theunissen van LIOF via 06-15364495 of niek.theunissen@liof.nl.

Bekijk voor meer informatie de uitnodiging voor de expeditie.