Agenda | Tour de Boer

Agenda | Tour de Boer

Biologisch melkgeitenbedrijf en zorgboerderij Ravenbosch uit Arensgenhout is een van de deelnemers van Tour de Boer. Op zaterdag 7 september openen de familie Dezaire en drie andere Zuid-Limburgse ondernemers hun (stal)deuren voor het publiek. Kom ons gedag zeggen, BioLogisch Limburg is de hele dag aanwezig bij de familie Dezaire!

Tour de Boer vindt plaats op zaterdag 7 september van 11 tot 17 uur in de omgeving van Hulsberg. De familie Dezaire opent die dag de deuren van Zorgboerderij Ravenbosch. Normaal gesproken bieden zij daar dagbesteding aan ouderen met een hulp- of zorgvraag. Maar gedurende het evenement kunnen bezoekers daar terecht voor informatie over biologische landbouw en vooral biologische geitenhouderij. Zij kunnen dan ook de geiten aaien, die in de zomermaanden buiten in de wei rondlopen.

De andere deelnemers van Tour de Boer zijn familie Backbier van akkerbouwbedrijf Hoeve Wissengracht in Hulsberg, familie Lemmens met hun melkveebedrijf in Schimmert en familie Janssen met hun fruitteeltbedrijf in Aalbeek. Door middel van verschillende activiteiten laten de vier Zuid-Limburgse ondernemers zien waar zij trots op zijn. Een wandel-, fiets- en autoroute verbindt de deelnemende bedrijven met elkaar waardoor de bezoekers niets van Tour de Boer hoeven te missen.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Tour de Boer.