Bestuur | BioLogisch Limburg bestaat 1 jaar!

Bestuur | BioLogisch Limburg bestaat 1 jaar!

Op 12 november 2018 werd de vereniging BioLogisch Limburg een feit. Nu, precies een jaar later, kunnen we met trots terugkijken op een bewogen jaar, waarin we als vereniging al veel hebben bereikt. Denk aan verschillende masterclasses die we voor zowel biologische als gangbare boeren en ondernemers in omschakeling hebben gehouden. Denk aan het nog steeds groeiende netwerk dat we in een jaar hebben kunnen opbouwen. Denk aan de Bio inspiratie DAG, een succesvol evenement dat we ook volgend jaar weer willen organiseren.

We hebben in twaalf maanden een heleboel werk verzet. Dat is natuurlijk niet alleen een verdienste van ondergetekende. Om te bereiken wat we hebben bereikt, heb je een sterk en enthousiast team nodig, dat de vereniging door dik en dun steunt en altijd voor de vereniging klaarstaat. Ik ben enorm dankbaar dat BioLogisch Limburg op precies zo’n groep mensen kan rekenen.

Het 1-jarig jubileum van de vereniging is een feestelijke gebeurtenis, waar ik graag even bij stil wil staan. Ik grijp deze kans dan ook aan om de medewerkers van Arvalis en de LLTB, die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de vereniging, even in het zonnetje te zetten. Dit zijn ze natuurlijk niet gewend. Zij werken voornamelijk achter de schermen om BioLogisch Limburg tot een succes te maken. Toch wil ik deze mensen hartelijk bedanken voor hun tijd, hun professionaliteit en vooral hun enthousiasme. Dus Arend Jan, Stan, Leandra, Astrid, Janne, Patricia, John, Willemien en Maartje, bedankt!

John Janssen,
Voorzitter BioLogisch Limburg