Bestuur | Voorwoord John Janssen

Bestuur | Voorwoord John Janssen

De zomer is voor veel mensen de tijd van ontspannen, tot rust komen, op vakantie gaan. Zelf heb ik de zomermaanden doorgebracht in verschillende hoeken van de provincie. Om van de omgeving te genieten, maar ook om de agrarische ondernemers in de regio weer eens te spreken. Voor de meeste (biologische) boeren is de zomer daarentegen een hectische periode. Voor veel ondernemers begint de oogst en de warmte en droogte zorgen voor extra uitdagingen.

Vóór de zomer keken we terug op het eerste halfjaar van BioLogisch Limburg. Op alles wat we als vereniging in die paar maanden al hebben bereikt. Nu de vakantieperiode voorbij is, is ook de tijd van terugkijken op onze tot nu toe behaalde successen voorbij. Het is nu tijd om vooruit te kijken. Wat staat er voor de komende maanden en jaren op de planning voor de vereniging?

Vooruit kijken, dat doet BioLogisch Limburg niet zomaar. Daarom gaat het bestuur van de vereniging aan de slag met het uitwerken van een strategie voor de komende vijf jaar. Wanneer hier meer over bekend is, leest u het uiteraard meteen op onze website en in onze nieuwsbrief. We houden u op de hoogte!