Geslaagde regiobijeenkomsten bij leden

Geslaagde regiobijeenkomsten bij leden

BioLogisch Limburg kijkt terug op twee geslaagde regiobijeenkomsten bij groenteteler Johan Tielen van BioBrothers in America en melkgeitenhouder Maurice Dezaire van Ravensbosch in Hulsberg.

Op maandag 11 december woonden zo’n twintig biologische boeren de regiobijeenkomst bij lid Johan Tielen bij. Een dag later, op dinsdag 12 december, werd een bezoek gebracht aan het melkgeitenbedrijf van Maurice Dezaire.

De bezoeken begonnen met een rondleiding over het bedrijf. Zo konden de aanwezigen zien hoe de verschillende groentes van Tielen worden gesorteerd, gewassen en verpakt.

De andere groep maakte kennis met het productieproces van de biologische geitenmelk die op het bedrijf van Dezaire wordt gemaakt.

Behoefte
Ook werden de actualiteiten tijdens deze avonden toegelicht vanuit BioLogisch Limburg. Het is voor het eerst dat de vereniging deze regiobijeenkomsten heeft gehouden. Het doel is om met elkaar in gesprek te gaan over de actualiteiten, zodat leden weten wat er speelt en het bestuur weet wat er speelt bij de leden. Zo kan worden bepaald aan welke activiteiten behoefte is en op welke thema’s moet worden ingezet de komende periode.

Heb jij tips voor of vragen aan het bestuur van BioLogisch Limburg? Laat het dan weten via info@biologischlimburg.com of bel naar 06-51490278 (Arend Jan Cuperus).