Lia Roefs bezoekt BioLogisch Limburg-lid

Lia Roefs bezoekt BioLogisch Limburg-lid

Op uitnodiging van de voorzitter van BioLogisch Limburg, John Janssen, hebben gedeputeerde Lia Roefs en senior beleidsmedewerker Pierre Raeven van de provincie Limburg onlangs een bezoek gebracht aan BioLogisch Limburglid Peeters-Mertens in Neer.

Na een korte kennismaking met de eigenaren Ellen en Wim, werden verschillende zaken besproken zoals de ontwikkelingen van het bedrijf en de overstap van gangbaar- naar biologische bedrijfsuitvoering. Daarnaast werden ook de afzet en handel van de producten van de biologische tuinderij toegelicht. Robin, de zoon van Ellen en Wim, is de beoogde opvolger. Hij vertelde over zijn drive en strategie voor de toekomst; waar wil hij in 2030 staan en op welke wijze kunnen provincie Limburg, LLTB en BioLogisch Limburg hem hierbij ondersteunen? Na het gesprek was er tijd voor een rondgang over het bedrijf waar Robin vertelde over zijn concrete uitbreidingsplannen op de locatie en de verschillende verwerkingslijnen.

Al met al was het een vruchtbare dag. BioLogisch Limburg bedankt mevrouw Roefs en de heer Raeven voor hun bezoek en natuurlijk ook de familie Peeters-Mertens waar het bedrijfsbezoek plaatsvond.