Nieuws | Handboek social media

Nieuws | Handboek social media

Verschillende biologische ondernemers hebben eind maart deelgenomen aan de social mediatrainingen van BioLogisch Limburg en CITAVERDE College. Tijdens deze online training hebben zij handvaten gekregen om met hun eigen social mediakanalen aan de slag te gaan. Medio mei komen de deelnemers opnieuw samen om hun voortgang en eventuele knelpunten te bespreken. Zij ontvangen hier binnenkort een mail over.

In het kader van de social mediatrainingen is een speciaal handboek ontwikkeld. Met dit handboek kunnen ondernemers zelfstandig de eerste stappen zetten in de wereld van social media. Er zijn nog enkele exemplaren van dit handboek over, die BioLogisch Limburg graag aan haar leden beschikbaar stelt.

Heeft u niet deelgenomen aan de social mediatrainingen, maar wilt u wel zelf met social media aan de slag gaan? En kunt u de hulp van het handboek hier goed bij gebruiken? Stuur dan een mailtje naar jdamen@lltb.nl, onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, adres en woonplaats, en u krijgt uw eigen exemplaar opgestuurd.