Nieuws | Lamberdina’s Hoeve genomineerd voor Agrarisch Ondernemer van het jaar

Nieuws | Lamberdina’s Hoeve genomineerd voor Agrarisch Ondernemer van het jaar

Eric Thielen van biologisch leghennenbedrijf Lamberdina’s Hoeve in Castenray maakt dit jaar kans op de titel Agrarisch Ondernemer van het jaar. Hij is één van de vijf genomineerden die nog in de race zijn voor deze ondernemersprijs.

Bij Lamberdina’s Hoeve staat de kip centraal en is er zorg voor natuur, mens en omgeving. Dierenwelzijn wordt hier gecombineerd met duurzaamheid. Ook wordt er gedaan aan circulaire landbouw. De mest van de hennen wordt gebruikt voor het kweken van biologische champignons. Klik hier voor meer informatie over Lamberdina’s Hoeve en bekijk de video over dit Limburgse biologische bedrijf.

Bij het kiezen van de Agrarisch Ondernemer van het jaar kijkt de jury niet alleen naar continuïteit, financiën en productievolume, maar ook naar de toekomstvisie, geestdrift, innoverend vermogen en integriteit van de ondernemer. Bovendien heeft de agrarisch ondernemer van het jaar veel plezier in zijn vak. De jury brengt een bezoek aan de laatste vijf bedrijven en zal daarna een winnaar kiezen.

Naast deze ondernemersprijs maken de genomineerde bedrijven kans op de publieksprijs. Bezoekers van de website van de Agrarische Ondernemer van het jaar kunnen stemmen op hun favoriet. De ondernemer met de meeste stemmen gaat er met de publieksprijs vandoor. Stemmen kan tot en met 25 maart via deze link.

Agrarisch Ondernemer van het jaar is een ondernemersprijs van Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij, in samenwerking met partners ABN Amro en Hardeman Veenendaal. Dit jaar wordt de ondernemersprijs voor de 25e keer uitgereikt. Klik hier voor meer informatie over Agrarisch Ondernemer van het jaar.