Vacature vertrouwenscommissie in zoektocht nieuw bestuurslid

Vacature vertrouwenscommissie in zoektocht nieuw bestuurslid

Vereniging BioLogisch Limburg is op zoek naar 2 à 3 leden voor de vertrouwenscommissie die de zoektocht naar een nieuw bestuurslid vormgeeft.

De bestuurstermijn van Jac Verbeek verloopt binnenkort, waardoor wij op zoek gaan naar een waardige vervanger. Jac is vanaf het begin actief betrokken bij de vereniging BioLogisch Limburg, en heeft veel kunnen betekenen vanwege zijn kennis, netwerk en visie over de biologische landbouw.

Vertrouwenscommissie
De vertrouwenscommissie bestaat uit 2 à 3 leden van BioLogisch Limburg en bestuurslid Ellen Mertens. De commissie zal het functieprofiel opstellen en vervolgens geschikte kandidaten benaderen en binnengekomen sollicitaties en voordrachten beoordelen. Bij de eerst volgende jaarvergadering (voorjaar 2024) zullen zij een kandidaat voordragen aan de leden.

Vind jij, je partner of zoon of dochter, het leuk om plaats te nemen in de vertrouwenscommissie, of heb je vragen hierover, neem dan contact op met Ellen Mertens, bestuurslid BioLogisch Limburg, via info@biologischlimburg.com of 06-20636728.

Reacties ontvangen we graag vóór vrijdag 23 februari.