Agenda | ToFF!

Agenda | ToFF!

Op 10, 11 en 12 mei vindt het evenement ToFF! plaats. Eigenaar en chef Jean Thoma van biologisch restaurant Sjuut uit Schinnen geeft tijdens ToFF! een kookdemonstratie. Tijdens deze demonstratie gebruikt Jean producten van zijn biologische collega’s. Wilt u hier ook aan bijdragen?

ToFF! is een nieuw initiatief dat zich richt op kwaliteit en de goede smaak van onze regio. Het evenement biedt een podium voor lokale ondernemers, producenten, verwerkers en verkopers van streekproducten om hun eigen, unieke verhaal te vertellen. Meer informatie over ToFF! en het programma vindt u hier.

BioLogisch Limburg is ook aanwezig bij het evenement en plaatst een banner bij de stand van Jean Thoma. Jean is eigenaar van en chef-kok bij biologisch restaurant Sjuut in Schinnen. Dit restaurant is uitgeroepen tot het meest duurzame restaurant van Nederland. Op zaterdag 11 mei tijdens ToFF! geeft Jean een kookdemonstratie met biologische ingrediënten. U kunt hem daarbij helpen! Hoe? Door uw product beschikbaar te stellen voor Jean om mee te koken tijdens de demonstratie.

In ruil krijgt uw bedrijf een vermelding bij de stand. Zo ondersteunt u niet alleen bio-collega Jean bij zijn demonstratie, maar bouwt u ook nog aan uw eigen naamsbekendheid. BioLogisch Limburg is trots op de biologische ondernemers en wil dit graag aan iedereen laten zien. Draagt u daaraan bij?

Wilt u iets inbrengen, neem dan contact op met John Janssen via 06-22563469. Hopelijk zien wij u terug bij ToFF! op 10, 11 en 12 mei!