Agenda | Kom in de Kas

Agenda | Kom in de Kas

Op 7 april 2019 is het weer zover: Kom in de Kas! Vijf deelnemers uit de regio Meijel, Grashoek en Helenaveen openen van 11.00 tot 16.00 uur hun deuren om het grote publiek te laten zien wat voor moois er in de kas groeit. Biologisch Limburg is aanwezig op dit evenement en staat bij Levels Biofruit. Dit bedrijf van Hans Levels teelt biologische appels, peren en pruimen en laat van zijn fruit vers sap produceren. Kom eens gedag zeggen op 7 april!

Kom in de Kas is een jaarlijks publieksevenement van de Nederlandse (glas)tuinbouwsector. In de regio Meijel – Grashoek – Helenaveen nemen vijf bedrijven deel aan het evenement. Naast Levels Biofruit doen De Peelkant (vaste planten) in Meijel, Multigrow (komkommers) en Klimplant (kant en klaar hagen) in Grashoek en Aardbeienkwekerij Penninx uit Helenaveen mee. De ondernemers stellen zichzelf en hun bedrijf voor in deze promovideo.

Op alle locaties zijn verschillende activiteiten georganiseerd: rondleidingen, demonstraties, proeverijen en activiteiten voor jong en oud. Bij Levels Biofruit hebben bezoekers de kans om een ritje te maken in de pluktrein en een mooie wandeling door de boomgaard. Speciaal voor het evenement is er een fiets- en autoroute uitgestippeld tussen de deelnemende bedrijven en door de prachtige omgeving van de regio.

Kom kijken, luisteren, proeven en ervaren tijdens Kom in de Kas op 7 april!

Kijk voor meer informatie en download het routeboekje op www.komindekaslimburg.nl.