Agenda | Regiocafés

Agenda | Regiocafés

In de vorige nieuwsbrief kondigden we ze al aan: de Regiocafés. Het Regiocafé Zuid vindt op donderdag 11 april om 19.00 uur plaats bij de boomgaard van Raymond Notermans in Noorbeek. Het Regiocafé Midden-Noord op donderdag 18 april om 20.00 uur bij BioVerbeek in Velden.

Regiocafé Zuid

Het Regiocafé Zuid op 11 april start om 19.00 uur bij de boomgaard van Raymond Notermans aan de Provincialeweg 34 in Noorbeek (Terlinden) met een rondleiding door het bedrijf. Om 20.00 uur is er koffie en vlaai in de loods op het bedrijf en praten we u bij over de actualiteiten binnen de vereniging en de biologische sector. Het thema van de avond is biodiversiteit op een biologisch bedrijf. De rondgang wordt verzorgd door Raymond Notermans samen met familie Vandewall. Om 20.30 uur zetten we de avond voort met een gezellige borrel bij A Gen Ing, Provincialeweg 1 in Reijmerstok.

Regiocafé Midden-Noord

Het Regiocafé Midden-Noord vindt plaats op 18 april bij BioVerbeek, Muldersweg 11 in Velden. Om 20.00 uur starten we met koffie en vlaai. Na een rondleiding door het bedrijf praten we u bij over de actualiteiten binnen de vereniging en de biologische sector. We sluiten af met een borrel.

U bent van harte welkom bij een van de Regiocafés!