Kansrijke Korte Keten voor boeren, tuinders en voedselproducenten

Kansrijke Korte Keten voor boeren, tuinders en voedselproducenten

Boeren, tuinders en voedselproducenten die met korte keten verkoop willen starten kunnen deelnemen aan het project Kansrijke Korte Keten.

In vier regio’s wordt een bijeenkomst gehouden. Op 23 mei wordt een bezoek gebracht aan het biologisch dynamisch bedrijf De Genneper Hoeve in Eindhoven met gemengd bedrijf, winkel, educatie en proeverijen.

Kijkje in keuken
Tijdens het project wordt bij een agrarische ondernemer een kijkje in de keuken genomen en delen de ondernemers hun kennis en ervaringen. Maria van Boxtel van Land & Co en Franca van Nunen van Green Passiondelen verkoopformules, tips voor verbinding met je klant en nemen de deelnemers mee in de leermomenten van korte ketenafzet.

Aanpak
Het gemengde biologisch-dynamische bedrijf De Genneper Hoeve van Age Opdam en Mirjam Matze biedt bezoekers een open erf, kaasmakerij en boerderijwinkel en zorg plus gloednieuwe horeca. Hoe pakken Age en Mirjam dat aan? Het adres is Tongelreeppad 1, 5644 RZ Eindhoven. Parkeren kan gratis aan de Antoon Coolenlaan. De bijeenkomsten zijn gepland van 13.15 – 17.30 uur met een borrel als afsluiting om te kunnen netwerken.

De andere drie bijeenkomsten zijn in Zwolle (22 mei), Zoeterwoude (1 juni) en Lettele (13 juni). Aanmelden kan via deze link.