Agenda | Social mediatrainingen voor biologische ondernemers

Agenda | Social mediatrainingen voor biologische ondernemers

Het biologische verhaal vertellen via social media: hoe doet u dat?

In samenwerking met CITAVERDE College geeft BioLogisch Limburg begin 2021 verschillende social mediatrainingen. Daarin wordt gekeken hoe bedrijven het maximale kunnen halen uit de beschikbare kanalen, om zo de inspirerende verhalen uit de biologische sector met de samenleving te delen.

Biologische ondernemers maken zich niet alleen sterk voor hun eigen bedrijf, maar ook voor de samenleving, het klimaat en de omgeving. Iedere dag. Dit lijkt voor u als agrariër misschien normaal; u doet immers gewoon uw werk. Maar dit is iets waar we als boeren en tuinders ontzettend trots op mogen zijn!

De biologische sector bruist van de inspirerende verhalen. Verhalen die we meer onder de aandacht mogen brengen van inwoners, collega-ondernemers en politici. De Vereniging BioLogisch Limburg zet zich in om deze verhalen te verzamelen en uit te lichten. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, daar hebben we uw hulp bij nodig. Niets is zo interessant als het persoonlijke, oprechte verhaal van een boer of tuinder, recht vanaf het erf.

Social media spelen een belangrijke rol bij het vertellen van deze verhalen. Via kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest kunt u namelijk op een laagdrempelige manier laten zien wat er zoal op uw bedrijf gebeurt. Maar hoe doet u dat dan? Wat zijn de mogelijkheden en valkuilen hierbij?

Laat uw wensen en behoeften aan ons weten

Hoe de social mediatrainingen vorm krijgen, is afhankelijk van uw wensen en behoeften op dit vlak. Via bijgaand vragenformulier kunt u deze aan ons kenbaar maken. Vervolgens gaan wij aan de slag met een passend trainingsprogramma.

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u als ondernemer niet altijd zelf verantwoordelijk bent of wilt zijn voor de social mediakanalen van uw bedrijf. Misschien ligt dit meer in het straatje van uw partner, of heeft u een (klein)zoon of (klein)dochter die het leuk vindt hiermee bezig te zijn. Ook dit kunt u in het formulier aangeven. Hij of zij is namelijk ook van harte welkom.

Neemt u even vijf minuten de tijd om ons uw wensen en behoeften op het gebied van social media te laten weten? Klik hier voor het formulier.