Agenda | Voorstelling ‘Onze Pöl. Boer!’

Agenda | Voorstelling ‘Onze Pöl. Boer!’

In de voorstelling ‘Onze Pöl. Boer!’ kruipt Thijs Lenders van het Lösstheater in de huid van boer Pöl, een trotse boer die worstelt met de wereld om hem heen, twee jaar voordat hij het bedrijf van zijn vader overneemt. Maar ook een maand nadat Elsbeth, zijn beoogde vrouw, de relatie heeft beëindigd.

‘Onze Pöl. Boer!’ is een actueel drama over de levende praktijk van het boerengezin Delkers. Het gezin is in de greep van een belast verleden en de gedroomde toekomst. Een ‘clash’ van contrasten in cultuur- en natuuropvattingen. Daar doorheen speelt de eeuwige liefde zijn rol en eist zijn tol. De voorstelling is een moderne versie van Romeo en Julia in een boerensetting.

De voorstelling is op zondag 29 september om 14.00 uur te zien bij biologisch melkveebedrijf De Koeberg, Heerkuil 1 in Sint Geertruid. Voorafgaand (om 12.00 uur) kunnen geïnteresseerden een rondleiding krijgen op het melkveebedrijf. Aansluitend wordt een lekkere kop soep geserveerd met een kop koffie of thee.

De kosten voor de lunch en de rondleiding zijn 10 euro per persoon. Het bijwonen van de voorstelling is gratis; hiervoor is een vrije gift welkom. Aanmelden kan tot en met donderdag 26 september via deze link.