Bestuur | Voorzitter John Janssen over coronavirus

Bestuur | Voorzitter John Janssen over coronavirus

Het coronavirus is al enkele weken het gesprek van de dag. De maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het virus tegen te gaan, raken ons allemaal. Wij agrarische ondernemers hebben niet alleen zorgen om de gezondheid van onszelf en onze naasten, maar wellicht ook om de gezondheid van ons bedrijf.

BioLogisch Limburg kan geen wonderen verrichten. We kunnen het virus niet tegenhouden of genezen en we kunnen de gevolgen van de genomen maatregelen niet wegnemen. Wat we wél kunnen, is een luisterend oor bieden. Maakt u zich zorgen om het coronavirus en wat dit betekent voor uw biologische bedrijf, of heeft u simpelweg behoefte aan een goed gesprek en een luisterend oor? Weet dan dat u mij altijd kunt bellen via 06-22563469.

Daarnaast wil ik u er nogmaals op wijzen dat bijeenkomsten, evenementen en overleggen tot en met maandag 6 april niet doorgaan. Dit betekent dat de geplande bezoeken van de Provinciale Statenleden aan onze biologische bedrijven worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. BioLogisch Limburg volgt hierin de lijn van de overheid, maar nog specifieker de lijn van de LLTB.

Dan wil ik graag afsluiten met een boodschap aan u allen. Hoewel BioLogisch Limburg het coronavirus niet kan laten verdwijnen, staan we wel altijd voor u klaar. In tijden als deze blijkt het belang van een vereniging maar weer eens. Waar mogelijk helpen en ondersteunen we elkaar. Laten we er vooral samen het beste van proberen te maken!

John Janssen,
Voorzitter BioLogisch Limburg