Lidmaatschap | Waarom zou ik?

Lidmaatschap | Waarom zou ik?

Tijdens het biocafé op woensdag 13 februari werden 17 biologische boeren spontaan lid. Een lidmaatschap van Vereniging BioLogisch Limburg kost €250 per jaar. Wat krijg je er dan voor terug? En wat bewoog de nieuwe leden om zich spontaan lid te worden?

Om de biologische sector in Limburg te versterken en professionaliseren werd in november 2018 de Vereniging BioLogisch Limburg opgericht. In korte tijd zijn er veel mooie resultaten behaald.

Zo is er veel informatie voor de leden ontsloten rondom bodemgezondheid; een belangrijk startpunt voor biologische boeren. Er is met succes een lobby ingezet om de pachttermijnen te verlengen. En er zijn nieuwe afzetkanalen gerealiseerd.

Deze resultaten zijn behaald met nog een beperkte omvang. Moet je je voorstellen wat we kunnen bereiken voor onze sector als we de krachten bundelen!

Om de stijgende lijn voort te zetten, hebben we de hulp nodig van andere biologische boeren. Sluit je bij Vereniging BioLogisch Limburg aan, profiteer van de lobby, de kennis en de nieuwe afzetmogelijkheden en werk samen met ons aan de transitie van onze sector.

Voor meer informatie over onze vereniging en lidmaatschap, klik hier

Bent u overtuigd en wilt u zich direct als lid van onze vereniging aanmelden? klik hier