Regiobijeenkomsten BioLogisch Limburg

Regiobijeenkomsten BioLogisch Limburg

BioLogisch Limburg houdt op maandag 11 en dinsdag 12 december regiobijeenkomsten voor de regio Zuid-Limburg en voor de regio’s Midden- en Noord-Limburg.

De twee identieke avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur. Op maandag 11 december vindt deze bij BioBrothers, Zwarte Plakweg 48A in America plaats. Een dag later is de bijeenkomst bij Melkgeitenbedrijf Ravensbosch, Ravensboschstraat 59 in Hulsberg.

Ontwikkelingen
Het bestuur van BioLogisch Limburg wil mede door de bijeenkomsten zo goed mogelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de biologische landbouw. De vereniging kan daarop inspelen en leden zo ondersteunen.

Invulling
De avonden beginnen met een korte rondleiding over het desbetreffende bedrijf. Afhankelijk van de opkomst van de avond wordt de groep per sector opgedeeld om onder leiding van Judith Deusings, verantwoordelijk voor sector Dier, of Ellen Mertens (sector Plant) het gesprek aan te gaan met elkaar.

Aanmelden kan via de mail (info@biologischlimburg.com) waarin u aangeeft bij welke van de twee bijeenkomsten u aanwezig wilt zijn. Heeft u al onderwerpen die u graag wilt bespreken, dan kunnen deze ook doorgegeven worden.